Medisch Consult

Vanwege de grote toestroom aan informatie is het daarbij ook nog moeilijk om een passende oplossing te vinden voor de klachten die u ervaart. Het is wel belangrijk hiervoor ruimte te maken, want uiteindelijk kan het bespreekbaar maken van uw medische klachten tot een plan van aanpak leiden. Met als doel om uw kwaliteit van leven te verbeteren en te optimaliseren waar mogelijk.

Met de huidige verbeteringen in de gezondheidzorg, woon en leefomgeving is onze levensverwachting aanzienlijk toegenomen. Dat betekent langer een vitaal mens zijn. Bij Wellness and Prevention willen wij u helpen middels onze medische consult voering om gezamenlijk tot een individueel plan van aan pak te komen.

Alle medische kennis die is opgedaan bij onze artsen maakt dat wij de onderliggende medische aandoeningen kunnen adresseren. Daarnaast blijven onze expertise up-to-date met hoe wij het beste u kunnen begeleiden ongeacht uw levensfase. Wij proberen daarbij te optimaliseren, vervolgens te verbeteren en daarna onderhouden. Middels heden daagse wetenschap streven wij naar het behouden en behalen van uw levenskwaliteitsdoelen.

Prijzen Medisch Consult

  • 40 Minuten € 57.79

Preventief Consult

Door de toestroom aan de hoeveelheid informatie, veranderende weersomstandigheden, verandering in lifestyle, eisen van het dagelijks leven is het makkelijk om ons doel uit het oog te verliezen. Daarom zijn wij van Wellness and Prevention bereid uw langetermijnvisie over uw gezondheid en kwaliteit van leven samen te vormen, neem controle over je eigen toekomst.

Vanaf het 25ste levensjaar begint de afbraak van het lichaam al, door tijdig preventieve maatregelen te treffen vormen wij de beste defensie tegen het verouderingsproces, onderschat het effect van onze synergie niet!

Hierbij stellen wij de vraag hoe vitaal wilt u als persoon over 50 jaar later zijn? Wat zegt u reflectie over 50 jaar? Wie staart terug? Ben jij daar trots op? Laat ons u helpen.

Prijzen Preventief Consult

  • 40 Minuten € 57.79