About Us

Uw huid is een bepalend kenmerk van uw lichaam, maar veroudering kan uw huid er vermoeiend doen uitzien.

Naarmate we ouder worden, verliezen we volume en produceren we minder collageen en elastine. Het resultaat is de vorming van fijne lijntjes en rimpels. Maar het goede nieuws is, met de juiste procedures, producten en dieetplannen, kunnen de verouderingseffecten geminimaliseerd worden, zodat u zich weer jonger en gezonder voelt.

Your Skin is your best accessory, Take good care of it!

Wie zijn we?

Wellness & Prevention is een anti-aging kliniek gericht op holistische gezondheid. Ons doel is om mensen in staat te stellen er zo zelfverzekerd mogelijk uit te zien en zich zo goed mogelijk te voelen, mentaal en fysiek. Het kliniek is opgericht door Dr. R.H.S. Matawlie en is gevestigd in Nederland, Europa. Dr. Matawlie is sinds 2018 werkzaam als arts, en is een wetenschapper die bekend staat om haar werk op het gebied van esthetica, wat betekent dat u onder deskundige handen bent als u bij ons bent. Wat uw huidprobleem ook is, wij hebben de ervaring, kennis en professionele behandelingen om de beste resultaten op maat aan u te leveren.

Aging is Inevitable. But looking old can be prevented through our services!

Naarmate we ouder worden, verandert het structuur van onze huid, dus moet ook onze huidverzorgingsaanpak in de loop der tijd worden aangepast. Als twintiger en dertiger willen we vooral de tekenen van veroudering voorkomen en onze jeugdige uitstraling behouden, terwijl we als veertiger, vijftiger, zestiger en ouder onze huid willen omkeren en herstellen om een natuurlijk stralende en gezonde huid te krijgen die de tand des tijds kan doorstaan.

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Onze kliniek is toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van zorg en service aan onze patiënten. Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is en wij hanteren een persoonlijke benadering van anti-aging en wellness. 

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder Botox- en fillerbehandelingen, om u te helpen uw esthetische doelen te bereiken. Onze Botox-behandelingen kunnen helpen om rimpels en fijne lijntjes veroorzaakt door herhaalde spierbewegingen glad te strijken, terwijl onze filler-behandelingen kunnen helpen om volume aan het gezicht toe te voegen en een jeugdiger uiterlijk te herstellen.

“Invest in your SKIN! It’s going to represent you for a very long Time”

Naast onze huidverzorgingsdiensten bieden wij ook medische consulten om onderliggende gezondheidsproblemen aan te pakken en het algehele welzijn te bevorderen. Ons doel is een holistische benadering van anti-aging en wellness die niet alleen de zichtbare tekenen van veroudering aanpakt, maar ook de onderliggende oorzaken van veroudering.

Onze Diensten:

  • Botox
  • Fillers
  • Leefstijladvies
  • Preventie consulten
  • Medische consulten

Onze Skin Care Brand

skin care logo Wellness & Prevention heeft een wetenschappelijk onderbouwde productlijn ontwikkeld om het welzijn te verbeteren en preventief te werken tegen veroudering. Sai Yogi, the Skin Care Brand, benadert onze moderne levensstijl met het perspectief van een Yogi. Net als de mantra van de Yogi, die de meditatie van de Yogi maximaliseert door herhaling. Wij zien het grote succes van het leven in kleine herhaalde stappen en beslissingen die we elke dag nemen. Net als een Yogi prediken wij dagelijkse huidverzorgingsroutines.

Sierlijk ouder worden kost tijd, toewijding en discipline. Om uw Sai te bereiken, oefen als een Yogi.

Bekijk hier onze  Sai Yogi producten.

"Sai"
Your Utmost Beauty

Onze Webshop

Haruno Wellness, opgericht in 2021, is onze Anti-Aging webshop die de essentiële hulpmiddelen verkoopt om uw natuurlijke schoonheid te behouden terwijl u ouder wordt. Via deze webshop verkopen wij onze Sai Yogi producten in Europa. Verzending naar de UK en USA is ook mogelijk!

Bekijk onze webshop:  Haruno Wellness store.

Waarom Wellness & Prevention?

Bij Wellness & Prevention rekenen we niet alleen op de injectable behandelingen, maar hanteren we een holistische benadering van uw algehele welzijn. Wij bevelen dieetplannen aan en geven leefstijladviezen samen met anti-verouderingsproducten om de verouderingseffecten op uw huid beter te beheersen. Ons punt van verschil is onze holistische aanpak en ons hoog gekwalificeerde team. Of het nu gaat om het verbeteren van uw gelaatstrekken in uw twintiger jaren, het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels in uw dertiger jaren, het herstellen van verloren volume in uw veertiger jaren, of lifting en verstrakking in uw vijftiger, zestiger, zeventiger jaren en daarna, wij weten hoe we u kunnen helpen de tekenen van veroudering te bestrijden, zodat u er op uw best uitziet en zich ook zo voelt.

Real beauty is a form of artistry, achieved by feeling truly confident in who you are. Start your journey to confidence at ‘wellness & prevention’ today!

Vision

De eerste keus anti-aging brand worden in heel Europa.

Mission

De hoogste kwaliteit van diensten leveren om uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Our Promise

Wellness & Prevention belooft te blijven innoveren en investeren in deskundigheid en haar klanten. 

Onze Values

Abonneer U Op Onze Nieuwsbrief

Blijf in contact met ons voor het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Adres

De Poort van Borne, Theresiaplein 1a0, Borne, Netherlands

Bel Ons

+316 54351796

Email Ons

advies@wellnessenprevention.nl