Over Ons

Welkom bij Wellness and Prevention – jouw partner in gezondheid en welzijn. Bij ons sta jij centraal. We begrijpen dat je op zoek bent naar effectieve oplossingen om je gezondheid te verbeteren en medische complicaties aan te pakken. We zijn er om je te begeleiden op je reis naar een betere gezondheid, met een persoonlijke aanpak en een betrouwbaar team van professionals.

"Samen werken we aan een gezondere toekomst."

Onze Missie:

Jouw Gezondheid, Onze Prioriteit

Bij Wellness and Prevention geloven we dat iedereen het recht heeft om zich gezond, gelukkig en zelfverzekerd te voelen. Onze missie is om jou te ondersteunen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen en het verbeteren van je kwaliteit van leven. Samen met ons team van hooggekwalificeerde zorgprofessionals, bieden we een breed scala aan diensten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

"Jouw welzijn is onze passie."

Persoonlijke Zorg:

Jouw Verhaal, Onze Aandacht

Onze aanpak is persoonlijk en zorgzaam. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal, zorgen en doelen. We willen dat je je gehoord en begrepen voelt, zodat we samen een behandelplan kunnen opstellen dat is afgestemd op jouw individuele situatie. Bij Wellness and Prevention hechten we veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband met onze patiënten. We streven naar een warme en ondersteunende omgeving waarin je je veilig voelt om je medische complicaties met ons te bespreken.

Professionaliteit en Kwaliteit:

Ons Deskundig Team

Onze professionals zijn hoogopgeleid, ervaren en gepassioneerd in wat ze doen. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de medische wereld en maken gebruik van geavanceerde technologieën en behandelmethoden. We streven naar excellentie in de zorg die we bieden, met een focus op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid.

Vision

De eerste keus anti-aging brand worden in heel Europa.

Mission

De hoogste kwaliteit van diensten leveren om uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Our Promise

Wellness & Prevention belooft te blijven innoveren en investeren in deskundigheid en haar klanten. 

Breed Scala aan Diensten:

Op Maat Gemaakte Zorg

Bij Wellness and Prevention bieden we een breed scala aan diensten om aan verschillende gezondheidsbehoeften te voldoen. Of je nu geïnteresseerd bent in medisch-esthetische behandelingen, zoals botox en fillers, of medische ingrepen nodig hebt om specifieke complicaties aan te pakken, we hebben de expertise en ervaring om je te helpen. Onze zorgprofessionals staan klaar om naar je te luisteren, je te adviseren en samen met jou te werken aan het verbeteren van je gezondheid.

"Ontdek het beste in jezelf met Wellness and Prevention."

E-Health:

Zorg op Afstand

Naast onze fysieke diensten bieden we ook een innovatieve E-Health dienst aan, waarmee je online consults kunt plannen en ontvangen. Onze E-Health dienst stelt je in staat om op afstand te communiceren met onze zorgverleners, met behoud van een persoonlijke en vertrouwelijke verbinding.

Privacy en Veiligheid:

Jouw Gegevens in Goede Handen

Bij Wellness and Prevention begrijpen we het belang van privacy en gegevensbeveiliging. We hanteren strikte privacyprotocollen en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke informatie en medische gegevens vertrouwelijk blijven.

"Vertrouw op ons voor kwaliteit en zorg op maat."

Bij Wellness and Prevention begrijpen we dat jouw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn. We zijn er trots op om deel uit te maken van jouw zorgtraject en willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen op je weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Bij Wellness and Prevention staan we voor je klaar, elke stap van de weg.

Abonneer U Op Onze Nieuwsbrief

Blijf in contact met ons voor het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Adres

De Poort van Borne, Theresiaplein 1a02, Borne, Nederland

Bel Ons

+31 654351796

Email Ons

advies@wellnessenprevention.nl