Behandelingen Botox

Overzicht

Welkom bij Wellness and Prevention, uw partner in gezondheid en welzijn. We begrijpen dat gezondheid en zelfvertrouwen hand in hand gaan, daarom bieden we hoogwaardige botox behandelingen aan om verschillende gezondheidscomplicaties aan te pakken. Of u nu last heeft van huidveroudering, spasmen, migraine, tandenknarsen of overmatig zweten, wij zijn er om u te helpen.

Botox Voorhoofd

Botox voorhoofd is een niet-chirurgische niet-invasieve ingreep waarbij botulinumtoxine type A in de spieren van het voorhoofd wordt geïnjecteerd. Botox in voorhoofd is speciaal ontworpen om rimpels en fijne lijntjes op het voorhoofd te verminderen, wat resulteert in een gladder en jeugdiger uiterlijk. Door de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels op het voorhoofd tijdelijk te verlammen, helpt botox de huid te ontspannen en glad te maken, waardoor de tekenen van veroudering worden verminderd. De procedure is snel, vrijwel pijnloos en vereist minimale uitvaltijd, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve oplossing voor wenkbrauwverjonging.

Wenkbrauwlift Botox

Wenkbrauwlift botox is een niet-invasieve procedure waarbij botulinumtoxine-injecties worden gebruikt om de wenkbrauwen te liften en opnieuw vorm te geven. Het tijdelijk ontspannen van specifieke spieren rond de wenkbrauwen masseter botox helpt een meer verheven en jeugdiger uiterlijk te creëren. De effecten zijn tijdelijk en duren enkele maanden, en herhaalde behandelingen kunnen nodig zijn om de gewenste resultaten te behouden. Het is van essentieel belang om een gekwalificeerde medische professional te raadplegen om te bepalen of wenkbrauwlift botox geschikt is voor u.

Behandelplan op maat

Bij Wellness and Prevention geloven we in een gepersonaliseerde benadering van gezondheidszorg. Wij begrijpen dat uw gezondheidscomplicaties uniek zijn en een individuele aanpak vereisen. Daarom maken onze ervaren artsen een behandelplan op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Effectief en doelgericht Botox behandeling

Onze botox behandeling is ontworpen om effectief en doelgericht te zijn. Ze kunnen helpen rimpels en fijne lijntjes te verminderen, spierspasmen te verlichten, migraineaanvallen te verlichten, tandenknarsen te verminderen en overmatig zweten onder controle te houden. Met onze expertise en geavanceerde technieken streven we naar natuurlijke en langdurige resultaten die uw zelfvertrouwen vergroten en uw gezondheid verbeteren na botox behandeling.

Wat kost Botox?

Hier vindt u een prijsoverzicht van onze behandelingen botox voor mannen en vrouwen.

Behandelgebieden:VrouwMan
Voorhoofdrimpels€ 120,00€ 140,00
Fronsrimpels€ 150,00€ 170,00
Kraaienpootjes€ 120,00€ 150,00
Wenkbrauwlift€ 100,00€ 140,00
Hangende mondhoeken€ 90,00€ 90,00
Tandenknarsen€ 220,00€ 260,00
Halsrimpels€ 180,00€ 180,00
Migraine€ 270,00€ 300,00
Overmatig zweten€ 300,00€ 300,00
Gummy smile€ 90,00€ 90,00

Veiligheid eerst

Bij Welzijn en Preventie staat veiligheid voorop. Onze artsen zijn gediplomeerd en ervaren in het uitvoeren van behandelingen botox. We gebruiken alleen producten van hoge kwaliteit en volgen strikte hygiëne- en ethische normen. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent.

Risico's

Bij Welzijn en Preventie staat veiligheid voorop. Onze artsen zijn gediplomeerd en ervaren in het uitvoeren van botox behandeling. We gebruiken alleen producten van hoge kwaliteit en volgen strikte hygiëne- en ethische normen. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent.

Ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces

Wanneer u bij ons komt voor een botoxbehandeling begrijpen wij dat dit een persoonlijke keuze is en dat u mogelijk vragen heeft. Ons team van zorgprofessionals staat klaar om naar u te luisteren, uw zorgen te beantwoorden en u volledig door het hele proces te begeleiden. We streven ernaar een vertrouwensrelatie met u op te bouwen, zodat u zich bij elke stap van uw behandeling op uw gemak en ondersteund voelt.

De meeste mensen voelen niet veel ongemak tijdens de procedure. Maar misschien wilt u uw huid van tevoren verdoven, vooral als uw handpalmen of voetzolen worden behandeld voor overmatig zweten. Uw arts kan een of meer van de verschillende beschikbare methoden gebruiken om het gebied te verdoven, zoals lokale anesthesie, ijs- en vibratie-anesthesie, met behulp van massage om ongemak te verminderen.

Botox-injecties worden meestal uitgevoerd in de kliniek van de dokter. Uw arts gebruikt een dunne naald om kleine hoeveelheden botulinetoxine in uw huid of spier te injecteren. Het aantal benodigde injecties is afhankelijk van vele factoren, waaronder de grootte van het te behandelen gebied.

Wrijf of masseer de behandelde gebieden gedurende 24 uur niet. Dit kan helpen voorkomen dat het toxine zich naar andere gebieden verspreidt. Direct na de ingreep kunt u uw normale bezigheden hervatten.

Botox-injecties beginnen meestal één tot drie dagen na de behandeling te werken. Afhankelijk van het probleem dat wordt behandeld, kan het effect drie maanden of langer aanhouden. Om het effect te behouden, heeft u regelmatig vervolginjecties nodig.

Andere gerelateerde diensten

Veel gestelde vragen

Botox, of botulinumtoxine, is een neurotoxine dat vaak wordt gebruikt als niet-invasieve ingreep om de spieren tijdelijk te ontspannen en rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Bij injectie laat botox de spieren tijdelijk ontspannen. Het werkt door zenuwsignalen te blokkeren die spiercontracties veroorzaken. Botox wordt vaak gebruikt om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht te verminderen, met name in gebieden zoals het voorhoofd, rond de ogen (botox kraaienpootjes) en tussen de wenkbrauwen (botox fronsrimpel).

Botox begint meestal binnen een paar dagen tot een week na de injecties te werken. Het kan echter tot twee weken duren voordat de volledige effecten merkbaar worden. Het begin en de duur van de effecten van Botox kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het metabolisme van het individu, het specifieke gebied dat wordt behandeld en de hoeveelheid Botox die wordt geïnjecteerd.

Het wordt over het algemeen aanbevolen om gedurende ten minste 24 tot 48 uur na het ontvangen van Botox-injecties krachtige lichaamsbeweging of activiteiten die de bloedtoevoer naar het behandelde gebied kunnen verhogen, te vermijden. Deze voorzorgsmaatregel helpt het risico te minimaliseren dat het toxine zich verspreidt naar onbedoelde gebieden en zorgt ervoor dat de injecties gelokaliseerd blijven.

Baby Botox, ook wel micro-botox of mini-botox genoemd, is een term die wordt gebruikt om een techniek te beschrijven waarbij kleinere hoeveelheden botox worden toegediend om een subtieler en natuurlijker resultaat te bereiken. Het doel van baby Botox is om fijne lijntjes en rimpels te verzachten met behoud van gezichtsuitdrukkingen en beweging.

Neem contact met ons op

Uw gezondheid en welzijn zijn belangrijk voor ons en we willen dat u zich op uw best voelt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk advies. Samen kunnen we kijken welke Botox behandeling het meest geschikt is om uw gezondheidscomplicaties aan te pakken en u weer zelfverzekerd en stralend te laten voelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!