Restylane Fillers

Filler zijn injecties die rimpels opvullen en lijntjes in uw gezicht gladstrijken en volumeverlies in uw gezicht behandelen. Er zijn verschillende soorten fillers. Zorgverleners injecteren meestal fillers in de gebieden rond uw ogen, mond en neus. Deze procedure levert meestal direct resultaten op, over de maanden heen beinvloedt hij ook de huid en het effect hiervan kan maanden aanhouden.

Prijzen Filler Injectables

Tijdens het eerste gratis consult, zal de arts samen met jou je wensen bespreken. De uiteindelijke kosten zijn afhanelijk van jouw wensen, verwachtingen en gezichtsanatomie. 

Hier een overzicht van de kosten per hoeveelheid. Wij verwelkomen jou voor een vrijblijvend online medisch consult. 

Restylane fillers:

Voor gezicht, wangen, kin, kaaklijn, lippen, lipcontour en overige onevenheden. Tevens ook voor het lichaam zoals nek, voeten, handen en decolleté.

1 ml€ 279,79
2 ml€ 540,00
3 ml€ 797,99

Overzicht

Wat zijn Fillers?

Fillers zijn een niet-chirurgische manier van aanpak voor de rimpels, lijntjes en het herstel van volume in het gezicht. Uw zorgverlener injecteert deze stoffen net onder uw huid.

Mensen kiezen ervoor om fillers te gebruiken om de kwaliteit van hun huid zo lang mogelijk te behouden. Deze electieve behandeling duurt meestal minder dan een half uur en de hersteltijd is minimaal. Resultaten zijn direct zichtbaar en houden maanden tot jaren aan, afhankelijk van het type filler en de locatie.

Er zijn verschillende soorten fillers. Uw zorgverlener zal uw mogelijkheden met u bespreken. Zoals bij elke ingreep, zijn er risico’s, waaronder infectie, bloedingen en blauwe plekken.

Waarom worden Fillers gebruikt?

Naarmate je ouder wordt krijg je afbraak te hebben van je lichaam; collageen vermindering en vetverlies. Collageen is een belangrijke stof die overal in uw lichaam voorkomt, ook in uw huid, spieren, botten en bindweefsel. Verminderde hoeveelheden collageen in uw huid en volumeverlies veroorzaken huidverslapping. De huid wordt dunner, verliest zijn elasticiteit en begint te verslappen.

U kunt ervoor kiezen om dermale fillerste krijgen voor het volgende:

 • Voeg volume toe aan een slappe huid.
 • Maak lippen en wangen voller.
 • Gladde rimpels en plooien in je gezicht.

Door sommige ziektes, aandoeningen en behandelingen kan je ook volumeverlies krijgen. Dit zou ook een reden kunnen zijn om je ook te laten behandelen. Medicijnen die worden voorgeschreven om medische aandoeningen zoals HIV en aids te behandelen, kunnen een dun gezichtshuid veroorzaken. Sommige mensen kiezen ervoor om fillers te krijgen om het volume van hun gezicht te herstellen na het innemen van deze medicijnen. 

Wat gebeurt er vóór een fillerbehandeling?

Voordat u fillers krijgt, heeft u een overleg met uw zorgverlener. Het gezicht wordt onderzocht en  wilt u een dermatoloog raadplegen, een zorgverlener die gespecialiseerd is in de verzorging van de huid. Ze zullen je gezicht onderzoeken en vragen naar je doelen en welke gebieden je wilt verbeteren.

Het gezicht wordt gemarkeerd met een pen of stift om aan te geven waar de injecties zullen zijn. Ze kunnen ook foto’s van je gezicht maken. Uw zorgverlener zal een specifiek type filler of fillers aanbevelen en mogelijke bijwerkingen en hersteltijd beoordelen.

Tijdens dit consult zal uw zorgverlener ook naar uw medische geschiedenis vragen. Het is belangrijk om hen te vertellen of u medicijnen gebruikt, omdat sommige medicijnen het risico op complicaties kunnen vergroten nadat u fillers heeft gekregen. Vertel uw zorgverlener als u:

 • Allergieën.
 • Geschiedenis van blauwe plekken of bloedingen na soortgelijke procedures.
 • Neurologische problemen.
 • Huidcondities.

Wat zijn de risico's of complicaties van Fillers?

Ernstige complicaties zijn zeldzaam en sommige van deze bijwerkingen zijn slechts tijdelijk. Maar zoals bij elke ingreep, zijn er risico’s. Ze bevatten:

 • Asymmetrische uitstraling.
 • Bloeden, blauwe plekken, roodheid, pijn en zwelling.
 • Schade aan uw huid, die littekens kan veroorzaken.
 • Infectie, die in ernstige gevallen kan leiden tot necrose (afsterven van de geïnfecteerde huid).
 • Knobbels of bultjes onder je huid.
 • Doof gevoel.
 • Puistjes die op acne lijken.
 • Huiduitslag en jeuk.

Zelden hebben mensen problemen met het gezichtsvermogen na filler injecties. Als u problemen heeft met uw gezichtsvermogen, samen met zwakte, ongemak of pijn aan één kant van uw lichaam, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Neem dan onmiddelijk contact op met ons.

Wat is de hersteltijd na het krijgen van dermale vullers?

De hersteltijd van iedereen is anders. Uw hersteltijd is afhankelijk van:

 • Hoeveel gebieden uw zorgverlener heeft behandeld.
 • Het type vulmiddel dat je hebt.
 • Uw algehele gezondheid.

De meeste mensen kunnen direct na het krijgen van fillers terugkeren naar de activiteiten die ze leuk vinden. Uw zorgverlener kan u echter aanraden om gedurende een dag of twee een pauze te nemen van rigoureuze lichaamsbeweging of lichamelijke activiteit.

Wanneer moet ik mijn zorgverlener raadplegen over huidvullers?

Alarmsymptomen: 

 • Bloeden of pijn.
 • Tekenen van infectie, waaronder koorts of roodheid en zwelling op de injectieplaats.
 • Symptomen van een allergische reactie of anafylaxie, zoals ademhalingsmoeilijkheden of kortademigheid (dyspnoe).